Депутатите да обсъдят на първо четене Законопроект за изменение и

...
Депутатите да обсъдят на първо четене Законопроект за изменение и
Коментари Харесай

Последни работни дни на 48-ото Народно събрание

Депутатите да обсъдят на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за правосъдната власт, планува седмичната проектопрограмата, оповестена на интернет страницата на Народното събрание.

В проектопрограмата е и второ гласоподаване на промени в Закона за медиацията, както и в Гражданския процесуален кодекс. Очаква се народните представители да обсъдят на първо четене Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за защитата и въоръжените сили на България.

Проектопрограмата включва и план на решение за предоставяне на единодушие за увеличение на акционерното присъединяване на България в капитала на Черноморската банка за търговия и развиване. Народните представители се чака да прегледат на първо четене Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за ръководство на етажната благосъстоятелност.

В проектопрограмата е също по този начин първо гласоподаване на промени в Закона за комерсиалния указател и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, както и в Закона за държавните запаси и военновременните ресурси.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР