Депутати на ДПС, начело с лидера на партията Мустафа Карадайъ,

...
Депутати на ДПС, начело с лидера на партията Мустафа Карадайъ,
Коментари Харесай

И ДПС е на протест

Депутати на Движение за права и свободи, отпред с водача на партията Мустафа Карадайъ, излязоха при протестиращите пред Народно събрание. „ Те са пристигнали за оставката на държавното управление и ние сме за оставката. Дойдохме да обменим мисли. Дойдохме да чуем дали имат някакво предписание към нас”, сподели Карадайъ. Там, видя кореспондент на Lupa.bg, е и кметът на Кърджали Хасан Азис.



„ Имаме и наши симпатизанти. Не може единствено софиянци да стачкуват, митингът е право на всеки. Хубаво е да се видят всички гледни точки. Както онази вечер от държавното управление излязоха и благодариха на протестиращите, че ги поддържат. Каквото създадат другите и ние ще го създадем. Ще ги помолим да бъдат деликатни, ще им кажем да не бият депутатите, които поддържат ръководещото болшинство. Ние сме мирни хора. Нека всички стачкуват, да си кажат мнението, да знаят ръководещите какво да знаят”, сподели Йордан Цонев.

Запитан дали протестиращите са проведени от Движение за права и свободи, Цонев сподели:

„ Когато идват протестиращи от страната, несъмнено имат потребност и от организация. Когато стачкуват тези от София, нямат. И аз по този начин бързо пристигам и се събираме. Но хората от страната също би трябвало да бъдат показани на жълтите павета. Нека всички си кажат мнението – това е демокрацията”, сподели Цонев.

Снимки: Агнес Методиева
ТЕМА преди 45 минути 2179 преди 1 час 1893 преди 1 час 2628
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР