Депутатът Радостин Василев се кандидатира за кмет на София. Той

...
Депутатът Радостин Василев се кандидатира за кмет на София. Той
Коментари Харесай

И Радостин Василев се кандидатира за кмет на София, учредява партия през октомври

Депутатът Радостин Василев се кандидатира за кмет на София. Той ще се яви като самостоятелен - издигнат от предприемчив комитет. Това разгласи самият Василев на конференция в БТА-София.

Политическият му план щял да се учреди на 22 октомври в столицата. Т.е. все още той не съществувал в правния мир. Затова и Радостин Василев щял да се кандидатира за кмет без партия.

„ Без ГЕРБ и Държавна сигурност в София “ щял да е слоганът му в акцията.

Припомняме, че Радостин Василев се отдели от парламентарната група на „ Продължаваме промяната-Демократична България “. Това се случи, откакто той популяризира запис от онлайн партийно събитие на „ Продължаваме промяната “.

Василев, който е някогашен министър на младежта и спорта, днес изясни, че София се трансформирала в корупционна яма на ГЕРБ. Той даде обещание цялостна проверка на всички позволения за градеж в столичната община през последните 10 години. 

Радостин Василев е обвиняем за изнудване на някогашната депутатка от Има Такъв Народ Христинка Иванова. Вчера започва правосъдният развой против него в Софийския градски съд. 

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР