Депутатът Пламен Христов е кандидатът на "Воля - българските родолюбци"

...
Депутатът Пламен Христов е кандидатът на "Воля - българските родолюбци"
Коментари Харесай

Воля издига Пламен Христов за кмет на София

Депутатът Пламен Христов е претендентът на "Воля - българските родолюбци " за кмет на София. Кандидатурата му бе оповестена на конференция в централата на партията от водача Веселин Марешки.

Председателят на партията уточни в експозето си, че "някой, някъде е решил, че Фандъкова и Манолова са единствените претенденти за София " и това е операция, която тече по всички медии. А доказателството е "опитът да се затъмни проявлението на Христов ". Марешки е уверен, че скоро ще бъде препоръчана и "фалшивата кандидатура на Джамбазки ". Според него задачата на всичко това е огромна част от софиянци, които не харесват нито Фандъкова, нито Манолова, а още по-малко Джамбазки, да се откажат да гласоподават.

Кандидатът на "Воля " бе показан като същински, друг и съвременен. Той благодари на структурите на партията в София за гласуваното му доверие и за опцията да бъде лицето на групировката на изборите. "Не одобрявам изборите като съревнование, те по-скоро са един дълг и директен резултат от гнева ми като софиянец, който разхождайки се по улиците на София, се сблъсква със тапите, с трафика. Децата ни дишат мръсния въздух на столицата ", означи Христов. Сред главните му цели е точно чистотата на въздуха. Преди конференцията на публицистите бяха раздадени кутийки с надпис "Чист софийски въздух ". Претендентът за кметския пост посочи, че в тях има планински въздух от Витоша. Той раздели проблемите на града на инфраструктурни и свързани с успеваемостта на администрацията. Според него преди всичко е належащо възстановяване на административния надзор и цялостна проверка на ръководството на града, включващо всички публични поръчки.

На въпрос дали ще остане народен представител, Христов отговори, че като депутат не би следвало да излиза в отпуск по време на акцията.

Припомняме, че през 2017 година година бе свален депутатският имунитет на Христов поради следствие за изнудване. С оглед на същото следствие бе снет и имунитетът на водача на "Воля " Веселин Марешки, както и на още един народен представител от партията - Кръстина Таскова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР