Депутатът първо засегна предложението да опразним българските складове и да

...
Депутатът първо засегна предложението да опразним българските складове и да
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Предстои да разгледаме поредица от решения, които оправдават съществуването на правителството

Депутатът първо засегна предлагането да " опразним българските хранилища и да изпратим за Украйна де що има снаряди ". Това е предложение на " джентълмените " (Борисов, Пеевски, Христов, Атанасов, Петков). Според Ганев обоснованието, което са употребявали, е че снарядите са негодни и рискови. Коментира, че в единия случай това, че са негодни е неистина, или е цинично да бъдат изпращани на индивида, който " очаквате всеки миг да влезе в Народното събрание ".

Другите планове са за " превръщането въз основата ни в Бургас в американска, с американски военни кораби ", което съгласно него е нарушение на интернационалния ни контракт от Монтрьо. Успоредно с това - че още в първите дни от основаване на държавното управление България се е присъединила в интернационалната стратегия за мир, изпращайки 1 млн снаряда.

Представителят на Възраждане дефинира плана за декларация в поддръжка участието на Украйна в НАТО като " извънредно далновидно, извънредно сервилно " деяние, още веднъж вкарано от " джентълмените - дружно, само че не в коалиция " - добави той.

Политикът разяснява обстановката в Народното събрание: " Имаме държавно управление от партии, които сами по себе се съществуват с цел да отхвърлят другите. Това държавно управление е въпрос на време да се саморазпусне, когато видят че са употребявани от силите които стоят зад тяхното основаване. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР