Депутатът от Възраждане Николай Дренчев забърка скандал в студиото на

...
Депутатът от Възраждане Николай Дренчев забърка скандал в студиото на
Коментари Харесай

Депутат от Възраждане във вихъра на руската пропаганда: Единствената грешка на Путин е, че не направи блицкриг

Депутатът от " Възраждане " Николай Дренчев забърка скандал в студиото на " Панорама " на Българска национална телевизия, откакто разгласи, че единствената неточност на Владимир Путин била, че не направил блицкриг в Украйна.

Дренчев предизвика серия от забележки на останалите събеседници, откакто по-рано разви теорията, че България и Македония трябвало да се обединят в една страна " надалеч в бъдещето " и че можело да се сътвори нов валутен ръб, при който левът да се върже към " букет от други валути ", вместо към еврото.

На забележката на водещия Бойко Василев, че всички от лансираните тези на " Възраждане " са в синхрон с съветската политика на саботиране на европейската интеграция на България, Дренчев отговори, че " не разбирал въпроса ".

Това накара Василев да му подсети предишното му на боен и да го провокира " да прояви храброст " и да назове най-малко една рецензия по адрес на Владимир Путин.

Дренчев явно се изненада от въпроса, като стартира да се оправдава, че " няма никакъв проблем да каже нещо сериозно ", само че след дълготрайно планиране отговори:

" Не направи блицкриг в Украйна ".

Думите му провокираха отвращение измежду събеседниците на предаването, като Георг Георгиев (ГЕРБ) разгласи, че оттук насетне " единствено мълчанието може да го избави ".

Дренчев стартира да прави ангажименти, че " по този начин щяло да има по-малко жертви ", само че продължи да оправдава съветската военна експанзия в Украйна.

Николай Дренчев е бил боен водач в предишното, а преди да стане народен представител през 2021 година, е управлявал компания за слагане на дограми.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР