Депутатът от Продължаваме промяната Калина Константинова призна пред Би Ти

...
Депутатът от Продължаваме промяната Калина Константинова призна пред Би Ти
Коментари Харесай

Признание: ПП връща празен мандат

Депутатът от " Продължаваме промяната " Калина Константинова призна пред Би Ти Ви, че най-вероятно партията ще върне несбъднат мандата за сформиране на държавно управление, в случай че преди този момент не се гласоподават избрани закони.

Тя уточни антикорупционното законодателство като лакмус, който ще дефинира дали ще се стигне до гласуването на кабинет на политическата мощ.

Вторият мандат към момента не е връчен от президента Румен Радев. Вчера той разгласи, че ще направи това скоро, само че след Нова година. " Продължаваме промяната " към този момент издигна Николай Денков за претендент за министър председател на партията.

" Първо би трябвало да проверим дали в това Народно заседание има предпочитание да се свършат задания за проблемите на хората. След това ще забележим дали едно държавно управление може да ги приведе в деяние.

По време на договарянията за съставянето на кабинет ще забележим дали въобще има смисъл от такова държавно управление посредством гласуването на някои законопроекти. Най-ключово е антикорупционното законодателство ", сподели Константинова.

Тя добави, че не вижда смисъл от държавно управление, което не може да реши значимите за хората проблеми.

Именно поради това Константинова изрази вяра всички значими закони да бъдат признати с болшинство, тъй като по този начин щяло да се покаже, че въпреки всичко може да се стигне до образуването на постоянно държавно управление.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР