Депутатът от “Продължаваме промяната” Искрен Митев се открои като едно

...
Депутатът от “Продължаваме промяната” Искрен Митев се открои като едно
Коментари Харесай

Искрен Митев разказа какви са посланията зад вратовръзките му

Депутатът от “Продължаваме промяната” Искрен Митев се открои като едно от остриетата на групировката, като в последните дни даже е един от представителите ѝ. Той е член на Комисията по бюджет и финанси и на Комисията по икономическа политика и нововъведения.

„ За ГЕРБ и Движение за права и свободи нямах огромни упования, тъй като имах визия за тях. Не беше по този начин за „ Възраждане “. Мислех, че те ще бъдат хора, които ще работят за положителното на жителите, а не виждам товa”, разяснява пред Би Ти Ви депутатът от Политическа партия.

След сдърпването си с водача на “Възраждане” Костадин Костадинов Искрен Митев пристигна на работа с вратовръзка на охлюви.

„ Когато се случи това с Костадин Костадинов и сподели, че съм дръвник и охлюв, взех решение, че човек би трябвало да е сериозен към себе си и по тази причина си сложих на идващия ден вратовръзката на охлюви “, изясни Митев.

Искрен Митев носеше вратовръзка с математически формули, когато бе гласувана оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

„ Идеята беше, че на опозицията не им излезе сметката като го смъкнаха. Те направиха едно безсмислено зло. Те унищожиха обединението, само че и страната и личните си партии “, сподели той.

Относно вратовръзката на шарани Митев разяснява:

„ Когато видяхме, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ стачкуват дружно, упрекват ни, че купуваме народни представители, а видяхме в действителност кой е платен. Шараните беше за да кажа, че хората не са шарани и ще видят всичко “.

Сред сбирката му има вратовръзка с динозаври, ориентирана към депутатите с голям брой мандати зад тила си и с евробанкноти, която ще влезе в приложимост, откакто България одобри еврото, посочи Митев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР