Депутатът от Държавната дума на Руската федерация от Ростовска област

...
Депутатът от Държавната дума на Руската федерация от Ростовска област
Коментари Харесай

Руски депутат обяви докога ще продължи войната

Депутатът от Държавната дума на Руската федерация от Ростовска област Александър Бородай предсказа упования краен период за края на по този начин наречената от избрани организации " спецоперация " в Украйна. Така че, съгласно Бородай, военните дейности могат да приключат до Нова година и има много съществени шансове за това. Политикът означи, че чака обилни промени в тактиката на съветската войска.
„ Ние нямаме цел да унищожим цялото мъжко население на Украйна. Това е неверен метод. Това е преференциално единствено на същинските ни съперници – американците. Ние имаме за цел да унищожим киевския режим “, изясни Бородай, представен от непознатите организации.
Депутатът назова и съответни обекти и фигури, които би трябвало да станат цели на армията. " Унищожаването на организационни структури, инфраструктура за доставки, командни центрове и водачи на всичко това. Това е главен приоритет! Ако не можем да идентифицираме централата им, би трябвало да сковаваме автомобилния превоз, железопътния превоз. Надявам се. И се надявам, че тези неща са явни за министъра на защитата, за военното командване на въоръжените сили на Руската федерация, за политическото управление на страната “, приключи Александър Бородай.
По-рано депутатът от Държавната дума на Руската федерация предложи да се забрани влизането в Русия на тези жители, които са напуснали заради частична готовност, написа " Блиц ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР