Депутатът от БСП Борислав Гуцанов попита от парламентарната трибуна защо

...
Депутатът от БСП Борислав Гуцанов попита от парламентарната трибуна защо
Коментари Харесай

Гуцанов: Защо не е арестуван Петков, ако правителството му е изнасяло оръжие и горива за Украйна

Депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов попита от парламентарната естрада за какво не е задържан Кирил Петков, в случай че държавното управление му е изнасяло оръжие и горива за Украйна.

Доклад на комисията по защита за контракт с департамента по защита на Съединени американски щати беше показан от Христо Гаджев от ГЕРБ. Става дума за логистика и обезпечаване при взаимни военни тренировки. Текстът се гледа на първо четене. От " Възраждане " оповестиха, че няма да поддържат законопроекта, тъй като отношението към българските въоръжени сили би трябвало да е по-егоистично, сподели Николай Дренчев.

Проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия сподели, че няма да поддържат законопроекта, тъй като подписите са положени във Франкфурт.

" Ако фактически държавното управление, макар Народното събрание, е предоставяло горива и оръжие за Украйна, както твърди " Ди Велт ", за какво Кирил Петков към момента не е задържан ", попита Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР