Депутатът Искрен Арабаджиев е кандидатът за кмет на община Ловеч

...
Депутатът Искрен Арабаджиев е кандидатът за кмет на община Ловеч
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев ще се бори за кмет на Ловеч

Депутатът Искрен Арабаджиев е претендентът за кмет на община Ловеч на Политическа партия " Продължаваме промяната " на идните локални избори. Това заяви Българска телеграфна агенция. Кандидатурата му е първата публично оповестена за кмет на община Ловеч.

Искаме да върнем доверието на жителите на община Ловеч, че градът се движи в вярна посока. Искаме Ловеч да е един изменен град. Затова му би трябвало добър управител, човек, който може да ръководи и да промени добре процесите, тъй че администрацията да стартира да работи на по-бързи обороти в социална изгода, съобщи желанията си Арабаджиев.

Сред цели на кандидат-кмета са бистрота в работата на администрацията и на Общинския съвет, дейна връзка с жителите, както и основаване на особено звено за работа на терен, което самодейно да вижда проблемите.

По думите на Арабаджиев в града има потребност от съвременна спортна зала със закрит плувен басейн. Според него би трябвало да се сложи фокус към благоустройството на кварталите и положително обмисляне на ремонтите в тях.

Депутатът към този момент е почнал да образува екипа си.

Политическа партия водят диалози с Демократична България за поддръжка и за явяване с общи листи на идните локални избори, съобщи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР