Депутат от ПП атакува служебния кабинет.Служебното правителство поставя бюджета като

...
Депутат от ПП атакува служебния кабинет.Служебното правителство поставя бюджета като
Коментари Харесай

Ангова от ПП с тежки критики към служебния кабинет

Депутат от Политическа партия нападна служебния кабинет.

Служебното държавно управление слага бюджета като пленник за образуването на ръководещо болшинство. Това съобщи Венеция Ангова от " Продължаваме промяната " в ефира на Българска национална телевизия. 

Не може да споделяме, че единствено когато има болшинство, може да се даде опция на Народното събрание да работи в поддръжка на хората. Това, което ще преглеждаме в Народното събрание не е бюджет, а удължение на някои разпореждания, което връзва ръцете на депутатите да преглеждат приходите и разноските по браншове и ресори, уточни Ангова, написа novini.bg. 

От " Продължаваме промяната " упорстват служебното държавно управление да внесе законопроект за Бюджет 2023, вместо удължение на действието на план-сметката за тази година. От партията са разписали 16 политики в поддръжка на хората и бизнеса на стойност 8 милиарда лева

По думите и тези разноски могат да се осъществят при съблюдаване на 3-процентов бюджетен недостиг.

За съставянето на кабинет с втория мандат от " Продължаваме промяната " разчитат на поддръжката на " Демократична България ", а на останалите партии - по обособени политики, сподели още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР