Депутат от ДПС стана жертва на тормоз, съобщава БНР. Тази

...
Депутат от ДПС стана жертва на тормоз, съобщава БНР. Тази
Коментари Харесай

Залепиха обидни бележки на вратата на дома на депутат от ДПС

Депутат от Движение за права и свободи стана жертва на тормоз , оповестява БНР. Тази заран националният представител Станислав Атанасов разкрил върху вратата на дома си залепени листове с надпис " Подлога на Движение за права и свободи " и " В постройката живее народен изменник ".

По думите му това е новият метод на деяние на смяната - посещаване по домовете. Той съобщи, че това е партийно предписание. Атанасов изрази подозрение, че акта е обвързван с идния избор на съмнение.

" Предполагам, че това е част от експанзията, която Кирил Петков пропагандира, без по никакъв метод да се стопира пред нищо - пред семейство, близки, другари, деца. Явно за него това е нещо обикновено, за мен - не. ", добави депутатът.

" Агресията идва от този, който пропагандира, от този, който прави марш, забележете - марш за демокрацията . Думата марш знаете какви асоциации и каква конотация. Демокрацията не се отстоява с маршове, а посредством съблюдаване на законите и Конституцията на страната. ", сподели още Атанасов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР