Дениз Хайрула призна, че си изкарва прехраната в сайт за

...
Дениз Хайрула призна, че си изкарва прехраната в сайт за
Коментари Харесай

Дениз Хайрула призна, че работи в сайт за възрастни

Дениз Хайрула призна, че си изкарва прехраната в уебсайт за възрастни. Плеймейтката, която остана на косъм от успеха в "Ергенът ", разгласи в обществения ефир, че заработва в известен уебсайт за еротични фотоси и видеа, в които потребителите заплащат месечен абонамент, с цел да се любуват на прелестите, които изкусителките там оферират.

Припомняме, че преди време изтече пикантно видео с Хайрула, което е точно от този уебсайт. На него красивата туркиня маже голото си тяло с мед.

Дениз показа този факт за себе си, като уточни, че въпреки всичко би трябвало да се устоя с нещо, още повече в миг, в който се оказала без Инстаграм профил. Благодарение на обществената мрежа, палавата брюнетка си докарваше някой и различен лев в ролята си на инфлуенсър.



На въпроса за Александра, която всички участнички в шоуто тормозеха, Дениз отговори с думите, че "психоложката сама си е отговорна за това им отношение ".

„ Тя играеше от самото начало и отказването на розата беше част от тактиката ѝ да се направи на жертва, с цел да накара хората да я харесват още повече. И съумя “, разяснява някогашната възлюбена на починалия плейбой и милионер Христо Сираков. Тя обаче показа мнението си, че сигурно Алекс е щеше да стане победителката, в случай че не беше напуснала сама предаването по своя воля.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР