Денис Теофиков и Десита са новата звездна двойка в чалга

...
Денис Теофиков и Десита са новата звездна двойка в чалга
Коментари Харесай

Ето я новата звездна чалга двойка

Денис Теофиков и Десита са новата звездна двойка в чалга гилдията, научи HotArena.

Нова чалга двойка изгря на хоризонта. Тийнидолът Денис Теофиков съумя да забие своята колежка Десита, написа " България Днес ". За новия си любовен романс новата чалга двойка призна в обществената мрежа. Младите звезди демонстрираха фотография, на която се натискат в нощно заведение. Двамата имаха къса връзка преди време, само че се разделиха. Сега още веднъж са дружно.

Денис и Десита се сгаджосват в края на лятото.

Срещат се инцидентно и стартират да си спомнят за хубавите моменти, които са имали, до момента в който са двойка. За да може да е с Десита, Теофиков изоставя друго момиче на име Рашия. Двамата били дружно неотдавна, заради което раздялата не е мъчителна. Феновете на Теофиков въобще не одобрят новата му връзка. Почитателите на младия артист са скептично настроени към Десита.

" Защо се събра отново с нея? - питат се почитателите на младия чалгар. - Не мога да допускам по какъв начин се връщаш при тази по-късно, което ти аргументи ", чудят се запалените по песните на Денис.

Теофиков е считан за същински плейбой в чалга гилдията. Името му е забърквано с редица негови колежки, измежду които Малката и даже Емилия. Теофиков, който е братовчед на Фики и Емрах Стораро, е един от най-вървежните в гилдията. Младежът е идеал за доста дами. Редовно по негови участия мадами си мятат сутиените към сцената, на която пее Денис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР