Това изглежда като остра кретеноидна дегенерация“. Така, с цитат от

...
Това изглежда като остра кретеноидна дегенерация“. Така, с цитат от
Коментари Харесай

Д-р Ненков с диагноза на парламента: Остра кретеноидна дегенерация!

„ Това наподобява като остра кретеноидна недъгавост “. Така, с откъс от собствен сътрудник – доктор, разказа политическия живот в страната ни някогашният здравен министър доктор Мирослав Ненков. Пред Евронюз той изясни, че друга диагноза, която може да бъде сложена е “видиотяване “.
 
Аз не разбирам този вид дейности на политиците ни, на всички политици, без значение дали на тези, които харесваме или не. Този вид дейности отблъскват хората като мен. Има дългогодишна традиция в нашия парламент – ръководителят на Народното събрание да бъде избиран от най-голямата група. Защо тези, които нямат добър електорален резултат, да не поддържат тази традиция?

По думите на доктор Ненков, това е сигнал към най-твърдото ядро от гласоподаватели на партиите, само че съгласно него това е „ политика на нелепостта “.

„ 70% от нас не отидоха да гласоподават, тъй че ще гледаме това зрелище, до момента в който ние го разрешаваме. Политиците са това, което ние сме изпратили в Народното събрание, да, една доста дребна част от нас ги изпрати, само че те са там легално “, разяснява още доктор Мирослав Ненков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР