Системата за противовъздушна отбрана в Севастопол ще бъде подсилена, съобщи

...
Системата за противовъздушна отбрана в Севастопол ще бъде подсилена, съобщи
Коментари Харесай

Путин усилва ПВО отбраната на Севастопол

Системата за противовъздушна защита в Севастопол ще бъде подсилена , заяви губернаторът на града Михаил Развожаев пред телевизия СТВ в четвъртък.

" Под контрола на нашия висш главнокомандващ се прави доста сериозна работа за подсилване - тя към този момент е укрепвана неведнъж - на защитата на Севастопол и на целия полуостров (...) Системата за противовъздушна защита ще засилва работата си. Ясно е, че ще бъдат подхванати и други ограничения ", съобщи Развожаев.

Той изясни и по какъв начин ще работи усъвършенстваната система за обявяване на ракетна опасност, която включва предизвестия за балистични ракети.

" Ако нашите сили за противовъздушна защита отбележат обект, който е изстрелян като балистична ракета, сигналът би трябвало да бъде неотложен .

Технически това е решено: в този момент по едно и също време с командата за задействане на системите за противовъздушна защита командата се дублира до пулта посредством системата за високоговорители без никакви позвънявания.

Сега, без да отвлича вниманието на военните, нашият действен дежурен схваща, че е получена такава опасност. Той ще включи системата за предизвестие , без да оповестява на никого ", сподели Развожаев.

Губернаторът посочи, че е създаден обособен елементарен сигнал " балистичен ", който също ще звучи по високоговорителите . Този сигнал значи нужда от напредване към леговище в границите на две минути. По-рано в четвъртък губернаторът към този момент беше съобщил за опасността от балистични ракети върху града в своя канал в Telegram.
 Русия: Участието на Съединени американски щати в офанзивата против Севастопол е отвън подозрение
Русия: Участието на Съединени американски щати в офанзивата против Севастопол е отвън подозрение

Според Министерство на външните работи на Русия, всички полетни задания се координират от американски експерти

В резултат на нападението на ВСУ с американски балистични ракети ATACMS с касетъчни бойни глави против Севастопол на 23 юни , в това число две деца. Ранени бяха 153 души, а 79 от тях бяха настанени в болница.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР