Италианската брегова охрана претърси сушата и морето в четвъртък, след

...
Италианската брегова охрана претърси сушата и морето в четвъртък, след
Коментари Харесай

Италианската брегова охрана издирва десетки мигранти, изчезнали след като корабът се преобърна

Италианската брегова защита претърси сушата и морето в четвъртък, откакто десетки мигранти изчезнаха, когато лодка се прекатурна и отчасти потъна по-рано тази седмица в Средиземно море, споделиха публични лица.

Оцелели описаха по какъв начин моторът на лодката се е запалил, което я е предиздвикало да се преобърне край италианския бряг. Тези на борда са били към осем дни след пътуването си, когато корабът е тръгнал от Турция с към 75 души от Иран, Сирия и Ирак на борда, съгласно Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците и други организации на Организация на обединените нации.

A отчасти потопената лодка към момента се виждаше от издирвателните екипи, защото командирът на издирвателната интервенция сподели, че не се виждат тела. Лодката се прекатурна на към 195 километра (120 мили) от калабрийското крайбрежие. Дванадесет души бяха избавени от рибарска лодка в понеделник, макар че един умря по-късно.

Италианската брегова защита е извадила шест тела, само че оживелите споделят, че повече от 60 души са изчезнали, в това число пов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР