Денис Теофиков беше целенасочено погубен! Преди да почине, Денис Теофиков се

...
Денис Теофиков беше целенасочено погубен!
Преди да почине, Денис Теофиков се
Коментари Харесай

Взрив: Зловещи нови разкрития за смъртта на Денис Теофиков!

Денис Теофиков беше целеустремено убит!
Преди да почине, Денис Теофиков се е лутал и е водел сериозна вътрешна борба за оцеляване, разкриват негови близки другари. Само няколко дни преди да полети през прозореца от 7-ия етаж от „ Цариградски комплекс ” в столичния квартал „ Дружба ”, младият гений е посетил ходжа от столичния квартал „ Княжево ”.
 Денис Теофиков
Денис Теофиков – кой е отговорен за нещастието?!

Покойният реализатор не се е чувствал добре и е решил да отиде при мюсюлмански духовник. Вместо да помогне, ходжата объркал още повече 21-годишния юноша, като му споделил, че е обладан от демони и требва да се пречисти от тях.

Теофиков е спрял да се храни, като по този начин целял да се „ пречисти ” от злите същества. Съдебните медици също потвърдиха, е обстоятелството, че той не се е хранил през последните три дни преди съдбовния полет от седмия етаж. Съчетано с метаамфетамините, които е взимал, той е получил суицидни мисли.

„ Никой не знае тъкмо при кой ходжа е ходил Денис и какво му е споделил. Близките му имат подозрения, че може магьосникът да е загатнал, че би трябвало са скочи от някое по-високо място и да се пречисти, като полети.

Очаква се от полицията да разплетат случая и да видят дали изказванията на ходжата, че в Денис са се вселили демони, не са го подтикнали към самоубийството ”, разясниха пред вестник „ Уикенд ” близки до починалия фолк артист. Преди дни ходжата е бил привикан на разпит от проверяващите.

Изпълнителят от „ Пайнер ” е бил много неустойчив и поради психическия тормоз, който му е оказвал продуцентът му Николай Пашев, безапелационни са хора от гилдията. Пашев е глобявал постоянно Теофиков, като от време на време му е орязвал даже 4-циферни суми.

Реално Денис е работел съвсем без пари, тъй като всичко е отивало, с цел да погасява санкции. Методите на работа на продуцента били тиранични и заробващи, настояват избягали от лапите му реализатори.

Пашев глобявал за фотоси с почитатели, изявленията, закъснения и какво ли още не. Колеги на самоубилия се юноша настояват, че макар, че имал доста участия, Теофиков постоянно се оплаквал от липса на пари.

Хонорарът му е бил 4000 лв., като младият артист получавал единствено 30% от тези пари, тъкмо 1200 лв.. Това е една от аргументите за неприятното му финансово положение. Другата е, че дуетната половинка на Емилия не можел да си прави сметка.

Той постоянно харчел по 1000 лв. дневно. Нямал личен автомобил и наемал коли чартърен, които му коствали по 800-1000 лв.. Отделно залитнал и по комара, където също почнали да му се натрупат задължения.

От известно време Денис е имал проблеми и с лихвари, издадоха сътрудниците му. Всичко това сринало душевен артиста и той въпреки всичко се съгласил да потърси лекарска помощ. Изпълнителят на „ Мило мое ” е посещавал психолог и е пиел антидепресанти по лекарско наставление.

Празният корем в композиция със мощните медикаменти и опиати също може да докара до обостряне на чувствителността и загуба на преценката какво прави, хвърляйки се от терасата.

Денис е чакал с неспокойствие да изтече договорът му с продуцентската компания на Николай Пашев. От там обаче се опитвали да удължат изкуствено договора и изтъквали като причина пандемията.

Те го изнудвали, че би трябвало да работи още толкоз, колкото е почивал по време на пандемията. Това по никакъв начин не се понравило на Теофиков и още повече го депресирало, че ще стои поробен най-малко година.

„ С Емрах нямаше по какъв начин да стане, намеси се татко му Тони Стораро, а с Денис го направи, тъй като татко му не беше доста състоятелен и ти се почувства мощен. Срамувай се от себе си, Пашев. Просто нямам думи! Не мога да дремя от 4 дни! Господи, апелирам те, кой е отговорен за гибелта му, апелирам те, прокълни го и го накажи! Амин ”, загатна за издевателството над Теофиков артистът и композитор Ави Бенеди.

Още доста от сътрудниците на Денис извадиха секрети чатове по какъв начин той се е страхувал от продуцента си и е имал проблеми с него. За страдание ги демонстрираха прекомерно късно, откакто геният към този момент не е сред живите.

Самият Пашев не се появи на погребението на Денис и това не е инцидентно. Ако в действителност бяха толкоз близки, надали би пропуснал да си вземе последно „ довиждане ” с подчинения си.

„ Не имам вяра, че Денис е направи умишлен отвод от живот. Даваше вяра и наслада на хиляди младежи. Врагът на живота е Дяволът. Преди няколко дни той откри Бог ”, съобщи пасторът на погребението на Теофиков.

Озвучителят му Цеци Лудата глава също е упрекван в неприятно поведение и тормоз над младежа. Неслучайно Цеци се появи на опелото, заобиколен от защита. След края на церемонията, пасторът помоли трима от най-близките другари на Денис да кажат по няколко думи в негова памет.

Момчетата още не бяха свършили речите си, когато диджеят избута тълпата, награби микрофона и трансформира събитието в пиар шоу на „ Даймънд Бийт ” – компанията на Николай Пашев. Той си разреши да направи реклама на музикалната компания, благодари на „ феновете “, прикани ги даже и за овации, само че не стана ясно дали за компанията или за отишлия си без време артист.

След този безочлив цирк, Лудата глава напусна демонстративно погребението, а присъстващите недоумяваха на чудовищната позьорщина. Приятелката на Денис най-после не устоя и стартира да крещи, че поради него и Николай Пашев обичаният й не е при нея в този момент и те са отговорни за всичко.

Най-сърцераздирателната панорама бе при спускането на ковчега в гроба. Майката на Денис падна на земята, а татко му скочи върху гроба и прегърна ковчега, като не спираше да вика и ридае.

Смазана от болежка, родителката на младия реализатор припадна още първоначално. Денис е само дете на родителите си. Баща му е виртуозният китарист Атешкан Теофиков, който свири в бенда на колежката си Роксана.

Да го изпратят бяха пристигнали и доста сътрудници от поп фолк сектора, измежду които Емануела, Джордан, Джулия, Кристиан Кирилов, Данна, Илиян, Александър Робов, Емрах Стораро. До ковчега е и приятелката на Денис – Алекса, която плака безутешно от самото начало.

Тя обаче нито за момент не застана до майката и бащата на обичания си, което ясно удостовери слуховете, че те въобще не са одобрявали връзката на Денис с гримьорката Алекса Ангелова.

Двамата са били дружно от 2 години, само че майката и бащата на Теофиков не желали и да чуят за знойната силиконова другарка на сина си. Те даже считали, че тя е повела по неприятен път единственото им дете и я винят за загубата му. Именно около нея Денис почнал да взима опиати.

Стартира частно следствие за аргументите, довели до гибелта на Денис Теофиков. Слухът плъзна тези дни из обществените мрежи, откакто отвред се вадят и събират доказателства – чатове, видеа и разкази, проследяващи връзките на 21-годишния юноша с хората в най-близкото му обграждане, с продуцента му Николай Пашев и диджеят Цеци Лудата Глава, който е бил негов озвучител, както и такива, свързани с въпросната съдбовна вечер.

Причината е, че през последните дни все по-настоятелно се акцентира всеобщото съмнение във версията, че младият артист е поставил завършек на живота си.

Хора, потресени от гибелта на младежа, водени от желанието за правдивост, споделят и поясняват информация по тематиката във фейсбук групи. Все повече хора се сплотяват към тезата, че Денис не се е самоубил.

Появиха се най-различни причини, свързани с въпросителни за хода на събитията въпросната вечер, както и тези, че младежът е подготвял нова ария, а предната вечер бил в столична дискотека с гаджето си Алекса.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР