Ден след като медиите гръмнаха с новината, че Камелия се

...
Ден след като медиите гръмнаха с новината, че Камелия се
Коментари Харесай

Камелия с уникални снимки как Цветин гушка бебето. Осиновено или родено от сурогатна майка? Къде е истината?

Ден откакто медиите гръмнаха с новината, че Камелия се е сдобила с рожба, щастливата майка продължава да споделя фотоси с новороденото и да вълнува обществеността с въпроса по какъв начин се е появило бебето ѝ на бял свят.

Повод за новата порция фрагменти, които разтопиха почитателите на певицата, е рожденият ден на обичания ѝ мъж и татко на бебето – Цветин.
                             

 

" Честит рожден ден, ЛЮБИМИ. Ти си моето момче, моят брачен партньор и моята половина. Бъди жив и здрав и бъди най-щастливият тати. Обичам те ", написа тя към фрагментите с избраника на сърцето ѝ и тяхното бебе.

Оказа се, че Камелия е цялостна с изненади, защото седмица преди да заяви непредвидената новина, че е станала мама точно на Великден, тя разкри, че с Цветин са сключили брак още преди 7 години, въпреки двамата да живеят дружно от много време преди този момент.

" Цветница е. Честит празник, благи хора… Бъдете живи и здрави. Да сме живи и здрави и ние с тебе, обич. Животът ми с теб всеки ден е пъстър и хубав. Затова съм доста щастлива, че преди седем години станах твоя брачна половинка. Обичам те ", написа тя в обществените мрежи.
                             

След отбелязването на годишнината и посрещането на най-голямото им благополучие в живота, се оказа, че Цветин има още един мотив за празнуване, и това е рожденият му ден, който бе през вчерашния ден. Той е с 8 години по-млад от Камелия, която означи 52 години на 10 януари, само че би трябвало да признаем, че русокоската наподобява с десетилетия по-млада от действителната си възраст.

Що се отнася до бебето, към този момент полът му се пази в загадка. Нека да напомним, че навръх Великден изпълнителката на " Огън момиче " взриви интернет с новината, че е станала майка. Последваха възторжени поздравления от страна на почитатели и другари на звездата. 
                             

 

Появата му на бял свят провокира голям брой реакции измежду обществеността, съпроводени и от констатации, че няма по какъв начин Камелия да е износила бебето, защото в това време имаше участия и непрекъснато демонстрираше съвършената си фигура. Това мълниеносно провокира догадки дали тя не е протегнала ръка към услугите на сурогатното майчинство.

Източници на Lupa.bg. даже споделиха, че детето е износено от сурогатна майка в Украйна. 

Други обаче незабавно обориха това изказване, защото у нас сурогатното майчинство е деяние срещу закона. Дори и в чужбина да е открита такава майка, това също се счита за закононарушение и се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 6 години и санкция от 5000 лева до 15 000 лева

Освен това посредничеството за сурогатство също е въздигнато в закононарушение и се санкционира с отнемане от независимост до 2 години и санкция 3000 лева, а при наново осъществяване – отнемане от независимост до 3 години и санкция 4000 лева Според адвокати, с които Hotnews.bg, разгаворя, в случай че въпреки всичко майката е износила бебето в чужбина, на Камелия и Цветин би било прекомерно мъчно да узаконят престоя му у нас, освен това като част от фамилията. И защото малко евентуално е обществени персони да се заемат с сходни нарушавания на закона, остава вероятността бебето да е осиновено. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР