Ден след като актьорът Кевин Спейси беше обвинен от свой

...
Ден след като актьорът Кевин Спейси беше обвинен от свой
Коментари Харесай

Netflix спира „Къща от карти“ с Кевин Спейси

Ден откакто артистът Кевин Спейси беше упрекнат от собствен сътрудник за непочтено държание в предишното, стрийминг платформата Нетфликс (Netflix) оповести решението си да прекрати излъчването на сериала " Къща от карти " след идния му шести сезон, предадоха международните осведомителни организации.

" Къща от карти " е първата истинска хитова поредност на Нетфликс , а Кевин Спейси извършва основната роля - на властолюбивия политик Франк Ъндърууд .
Netflix Cancels ‘House of Cards’ Amidst s*xual Harassment Claims Against Kevin Spacey
— OGSSIANS (@ogssain) В взаимно изказване, направено от Нетфликс и " Мидиа райтс кепитъл ", която продуцира сериала, се показва, че двете компании са мощно обезпокоени от разкритията към Кевин Спейси , упрекнат в непочтено държание от артиста Антъни Рап .

Случката, датираща от 1986 година, когато Рап е бил едвам 14-годишен, накара 58-годишният Спейси да сервира откровените си извинения и да признае хомосексуалната си ориентировка.

От Нетфликс не дават изрично пояснение за какво са решили да излъчат още един сезон на " Къща от карти ", преди да спрат отличения с Еми и получил ласкави мнения от рецензията сериал.

Говорителката на стрийминг платформата Карън Бараган разяснява, че решението е взето преди месеци - доста преди да се появят разкритията за Кевин Спейси - повторен притежател на Оскар, притежател на награди Еми и Тони и някогашен креативен шеф на фамозния лондонски спектакъл " Олд Вик ".

Последният шести сезон на " Къща от карти ", включващ 13 епизода, ще бъде излъчен през 2018 година

Нетфликс обмисля опцията за спин-оф, основан върху хитовата поредност, оповестява Асошиейтед прес.

Междувременно Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда интернационалните награди Еми, е взела решение да не връчва едно от почетните си оценки на Кевин Спейси.

Спейси беше разгласен за притежател на наградата на учредителите през юни. В тогавашното изказване на организацията артистът беше разказан като " един от най-великите многоизмерни гении в развлекателната промишленост ".

В изказване, направено от Международната академия за телевизионни изкуства и науки във връзка решението да не връчва оценката на артиста, се показва:

" На фона на скорошните събития организацията няма да уважи Кевин Спейси с наградата на учредителите на тазгодишните интернационалните награди Еми.

Отличията - самопризнание за най-хубавите телевизионни продукции отвън Съединени американски щати, ще бъдат раздадени на 20 ноември на гала в Ню Йорк. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР