Ден преди Цветница, когато имен ден празнуват хиляди, стотици столичани

...
Ден преди Цветница, когато имен ден празнуват хиляди, стотици столичани
Коментари Харесай

Стотици софиянци изпълниха пазарите в града

Ден преди Цветница, когато имен ден честват хиляди, стотици столичани извършиха пазарите в града.

Oт през вчерашния ден сергиите на Женския пазар са оградени, обособени са вход и излаз и сходно на режима в огромните вериги магазини се пропущат избран брой хора, а напредването сред сергиите става единствено в едната посока.

Пред входа на пазара се изви голяма опашка и макар че множеството хора са с маски, дистанцията от два метра не се съблюдава, по тази причина предизвестяват и от високоговорителите на патрулната кола чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Въпреки въведените ограничавания посетителите са стотици. Според продавачите въведеният режим съставлява по-голяма заплаха за хората, защото на опашката не се съблюдава нужната отдалеченост.

" Масите са празни, няма хора, а хората се мъчат и чакат. А на следващия ден, като завали дъжд, какво ще вършат. По-опасно, в сравнение с вътре ".

" Вътре се съблюдава отдалеченост, само че навънка не се съблюдава ".

От прелюдия пропускателен режим се оплакват търговците в края на пазара, защото до момента в който стигнат до тях, клиентите към този момент са напазарували. Опашки има освен в заградената зона, само че и пред множеството магазини към пазара.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР