Ден на екстремни ситуации, неочаквани действия Слънцето прави тригон с

...
Ден на екстремни ситуации, неочаквани действия Слънцето прави тригон с
Коментари Харесай

Ден на екстремни ситуации, неочаквани действия

Ден на рискови обстановки, непредвидени дейности

Слънцето прави тригон с огромния покровител Юпитер. Този аспект ни подарява с благословията си. За мнозина това значи нови вероятности, придобивки, повишение на престижа. Засилва желанието за романтика и завършения, удобно за нови запознанства. Повишава силата и виталния тонус, висока съпротивляемост на организма.

Денят е спорен по своята природа и леко сериозен

Може да ви отвори огромен вкус, по тази причина бъдете деликатни. Да не се преяжда. Сега елементарно се натрупат непотребни килограми.

Луната е в символ Риби до 16:37ч на 17 май

Създава сантиментална конфигурация. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Благоприятно е за присъединяване в щедрост.

Уязвими са краката, изключително стъпалата и пръстите. Препоръчва се по-малко да вървите и по- меки обувки.

Доминиращ 24 лунен ден от 03:34ч на 16 май до 03:58ч на 17 май

Символи на деня - Мечка, планина, канара. Ден на рискови обстановки, непредвидени дейности. Активен и енергийно мощен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва
голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече.

Период на разрушение на остарялото и основаването на новото. Планове по-добре да не вършиме, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци.

Денят носи разнообразни изненади

Ден за съзидание. Трябва да употребявате деня за подсилване на здравето си, извършения, йога, повишение на духовното си равнище, както и за подготвяне на медикаменти. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Ден за лекуване посредством билки. Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното – би трябвало да се яде и да се пият доста течности.

Ден, в който би трябвало да се изяви любовта. Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Този лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се заемете с физически извършения, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова мъжка сила може да навреди на здравето.

Днешното подкастряне или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна за идващите няколко дни.

27 безоблачен ден –Добре е да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. Благоприятно е за пътешестване, за нови запознанства, за контакти, за гостолюбие, дарове.
Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да вършиме разходки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР