Ден 66-и на войната.Президентът Володимир Зеленски обвини Русия, че се

...
Ден 66-и на войната.Президентът Володимир Зеленски обвини Русия, че се
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: отношенията президент-ПП във фризера, Стефан Янев възхожда с партия

Ден 66-и на войната.

Президентът Володимир Зеленски упрекна Русия, че се пробва да унищожи Донбас. Той предизвести също, че има огромен риск от спиране на договарянията с Русия, поради всеобщите убийства в Буча и други украински градове.

Телата на още още няколко души с вързани ръце са открити в общ гроб покрай киевското предградие Буча. По телата има следи от мъчения, както и огнестрелни рани. Малко след изтеглянето на съветската войска от региона, украинските управляващи оповестиха за открити по улиците в Буча минимум 20 тела, някои от които с вързани ръце.
Буча и Бородянка край Киев станаха нарицателно за убийствата на цивилни и изнасилванията от съветските нашественици. Но същинското име на ужаса наподобява ще стане Мариупол. Каква е обстановката в града?
Москва отхвърля нейни военни елементи да имат нещо общо с всеобщи убийства на цивилни в Украйна. Посланикът на Русия в Съединени американски щати Анатолий Антонов съобщи, че американската администрация образува позицията си въз основа на лъжливи, съгласно него, изказвания на украинските управляващи.

От своя страна съветският външен министър Сергей Лавров упрекна НАТО, че пречи на политическото контролиране на спора като изпраща там оръжие. В изявление за организация Синхуа той акцентира, че договарянията за мир не престават, само че " не вървят добре ".

Американското разузнаване заяви, че съветската атака за преодоляване на Донбас изостава с най-малко няколко дни, а напредъкът е муден и несиметричен.

В сходен смисъл е и разбор на английското министерство на защитата.
И свидетелства от първо лице от член на българската делегация, която в четвъртък беше в Киев, за " притихналия пъкъл " в Украйна. Разказ и по какъв начин на потегляне на 200 метра от тях е паднала ракета. Вечерта, в която българският министър председател и генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш бяха в украинската столица, руснаците " по случайност " се активизираха и започнаха обстрел. Вътре в страната студената война вежду президент и кабинет (и най-много представителите на Политическа партия в него), продължава. А през днешния ден получи и следващи самопризнания - връзките са най-ниската точка, сподели Асен Василев. Председателят на Народно събрание Никола Минчев разказа острия звук на Румен Радев като изненада. Според Минчев " Продължаваме промяната " в никакъв случай не е била президентска партия. Дали това може и ще може да се твърди за друга задаваща се на хоризонта групировка. Предизвестената вест на деня - някогашният боен министър и още по-бивш длъжностен министър председател, в последно време привлякъл запомнен с артернативните си тълкувания за войната в Украйна, разгласи основаването на партията си. Името ѝ " Български напредък " бързо получи разнообразни тълкования и оферти по какъв начин да се смени. Някои видяха дефекти в изписването ѝ, което трябвало да е " Български въZход ". В този подтекст ето и някои хрумвания по какъв начин да си хванем богат руснак, в случай че сме безпаричен български политик. От Лола Монтескьо.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР