Демокрацията и законността не могат да бъдат възстановени с недемократични

...
Демокрацията и законността не могат да бъдат възстановени с недемократични
Коментари Харесай

Президентът: Борбата с корупцията трябва да се води и със силата на институциите

Демокрацията и законността не могат да бъдат възобновени с недемократични средства и с нарушение на закона, сподели президентът Румен Радев пред публицисти в Сунгурларе.

Попитан дали е съществено министър председател да изготвя описи с информация от Google, президентът отговори, че битката против корупцията би трябвало да се води със силата и легитимността на институциите, освен с известността на обществените мрежи.

„ След злокобното разграбване на страната в продължение на доста години българите са зажаднели са правдивост и отмъщение. Затова всяко намерено опълчване на държавното управление против корупцията би трябвало да бъде подкрепяно. Разбира се, държавното управление би трябвало да бъде доста деликатно, да знае с кого и с какво си има работа “, сподели Румен Радев в коментар за листата, показан от премиера Кирил Петков в прокуратурата.

Според Петков прокуратурата не е разследвала задоволително дейно хора и случаи, посочени в листата, станали обществено известни през последните 10 години.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР