Демокрация, свобода на словото, свобода и равноправие на жените и

...
Демокрация, свобода на словото, свобода и равноправие на жените и
Коментари Харесай

Слави сравни удара по Израел с Баташкото клане

Демокрация, независимост на словото, независимост и пълноправие на дамите и изобщо положението независимост - всички тези неща са непознати на режима в Иран, написа той

Нападението на Иран над Израел нощес е безспорното доказателство, че ислямският фундаментализъм и неговият режим в Иран нямат никакво място в актуалния свят, в който живеем. Това написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов в персоналния си Фейсбук профил. 

" Демокрация, независимост на словото, независимост и пълноправие на дамите и изобщо положението независимост - всички тези неща са непознати на режима в Иран. Аятоласите от дълго време ръководят тази, другояче толкоз прелестна и богата, страна и това, което се случи нощес, беше напълно разумно. Ако някой си мисли, че може да се договаря с радикалния ислям, е или добряк, или профан. Европейската история ясно е потвърдила това “, разяснява той, представен от БЛИЦ.

„ Как средновековната българска страна е могла да договаря с радикалния ислям на Османската империя? Как Испания е могла да договаря с радикалния ислям на Арабския халифат? “, пита той.

„ Как българите в Батак са могли да договарят с радикалния ислям на башибозука? Как се договаря с страна, която твърди, че би трябвало да бъдеш премахнат от лицето на земята? Защото тъкмо това е доктрината на радикалната ислямска страна Иран - Израел да бъде заличена “, написа Дългия. 

Израел е част от европейската цивилизация и европейската просвета. Държавата на аятоласите не е, прецизира той.

„ От името на “Има подобен народ ” и персонално от свое име изричам цялостната си поддръжка и състрадание към нашите другари в Израел. Няма потребност да им поисквам мощ, тъй като историята е посочила, че те я имат в голямо количество ", добави шоуменът.  
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР