На 19-годишен младеж е повдигнато обвинение за опит за умишлено

...
На 19-годишен младеж е повдигнато обвинение за опит за умишлено
Коментари Харесай

Трима в ареста и петима в болница след масов бой с пръти, лопати и павета в Скравена

На 19-годишен юноша е повдигнато обвиняване за опит за съзнателно ликвидиране
Трима души са задържани, а петима са настанени в болница след всеобщ пердах в центъра на ботевградското село Скравена, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Сигналът е получен на тел. 112 към 11.30 часа на Разпети петък. 

На място неотложно били изпратени полицейски екипи, които открили, че членовете на две семейства са влезнали в разпра, употребявайки разнообразни сечива, дървени пръти, лопати и павета. След своевременната интервенция на униформените сбиването било прекъснато и редът в селото - възобновен. За период до 24 часа са арестувани трима мъже. Пострадали са две дами и трима мъже, един от които с фрактура на черепа, вследствие нанесен удар с кирка, с заплаха за живота.

Петимата са настанени за лекуване в болнични заведения. Установени и разпитани са свидетели-очевидци на станалото и по случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата. След привършване на процесуално-следствените дейности в качеството на обвинен за опит за съзнателно убийство е притеглен 19-годишен гражданин на селото. С прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена до 72 часа.

Разследването по случая продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР