Демократите в Русе настояват за промяна на общия устройствен план

...
Демократите в Русе настояват за промяна на общия устройствен план
Коментари Харесай

Демократите в Русе предлагат промяна на устройствения план заради замърсяващи производства

Демократите в Русе упорстват за смяна на общия организационен проект на града, тъй че с нея да не се позволен нови замърсяващи производства на територията на индустриална зона " Тегра ". В момента тя е със статут " най-вече индустриална ", т.е. отредена е най-вече за хранилища и административни и обслужващи здания и в нея не се позволяват производства с нездравословни отделяния. С смяната на проекта обаче се планува тя да стане, т.е. да се позволи построяването на по-широг кръг от индустриални уреди.
Миналата седмица Общинският съвет на Русе отсрочи приемането на Общия организационен проект. Спорните оферти ще се обясняват на експертен съвет, призован от 13 часа в четвъртък (28 октомври). По време на съвещанието на следващия ден пред пред постройката на Община Русе ще има засилено гражданско наличие.
 Без нощни заведения и в Русе, предлагат онлайн образование за студентите Без нощни заведения и в Русе, предлагат онлайн образование за студентите
От 28-и октомври до 8-и ноември на територията на област Русе се прекратява активността на нощни заведения, пиано-барове, нощни питейни заведения, клуб...
Наред с това поданици на гр. Мартен през днешния ден от 17.00 часа на основния път до КТМ, на най-близкия до Русе разклон за Мартен.
Те упорстват индустриалната зона " Тегра " да остане със статут " най-вече индустриална ", локалната власт да не позволява нови замърсяващи производства, а върху активността на съществуващите предприятия да се реализира непоколебим надзор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР