Демократична България ще имаме кандидат-президентска двойка. Обсъждат се кандидатури, водят

...
Демократична България ще имаме кандидат-президентска двойка. Обсъждат се кандидатури, водят
Коментари Харесай

Цецка Бачкова: Демократична България ще има кандидат-президентска двойка

" Демократична България " ще имаме кандидат-президентска двойка. Обсъждат се кандидатури, водят се диалози, ние сме въпреки всичко обединяване от три разнообразни партии и би трябвало да си дадем време за диспути във всяка една от партиите и да се приказва с претендентите, които са препоръчани. Това сподели в изявление за предаването " Денят стартира " на Българска национална телевизия Цецка Бачкова от Демократична България.

„ Макар и всички да са закъснели, даже и най-голямата политическа партия към момента не е излъчила претендент. Разбирам ентусиазма, когато си нов в политиката, ние тази неточност сме я правили доста пъти, тъй че не можем да ограничим избора на тези хора, които са решили да влязат в политиката. Смятам обаче, че беше изпусната опция да бъде излъчено болшинство. От наша страна имаше подадена ръка, защото въпреки всичко българските жители чакат някаква сигурност да им бъде дадена или най-малко излъчена на тези избори, сигурност, че може да се сътвори постоянно държавно управление, тъй като другояче може да излъчваме парламенти безспир ", добави още тя.

" На всички ни се желае стопанската система да работи и да няма ограничаващи ограничения. Аз доста добре разбирам проблемите на бизнеса, беше една сложна година, към този момент втора такава върви. Може би би трябвало да помислим като цяло за ограничения за възобновяване на стопанската система. Няма по какъв начин от едно служебно държавно управление да чакаме да се подхващат съществени стопански промени ", сподели Цецка Бачкова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР