Демократична България предлага да направи безвъзмездно формата за електронна регистрация

...
Демократична България предлага да направи безвъзмездно формата за електронна регистрация
Коментари Харесай

ДБ предлага да направи безплатно електронна регистрация на секции в чужбина ВИДЕО

Демократична България " предлага да направи безплатно формата за електронна регистрация на секции в чужбина. Това разгласи съпредседателят на обединението Христо Иванов.

Наскоро от " Демократична България " изиска от ЦИК да се сътвори такава форма.

" Щом Вие не можете да извършите тази форма, ние Ви предлагаме да я създадем - за 12 часа, на следващия ден тя ще бъде подготвена, без пари, без никакви старания от Ваша страна. Ще Ви помогнем в името на нашите съграждани в чужбина. Защото за нас е огромна национална цел българските жители в чужбина да могат да гласоподават обикновено, да могат да вземат участие естествено в политическия живот на страната ", заяви Иванов.

И добави, че ръководещите желаят да бъдат изключени българите в чужбина, с цел да могат купените гласове в България да имат по-голяма тежест.

" В момента, в който се отвори опцията 2 млн. българи в чужбина да гласоподават обикновено и човешки, това ще скапе уравнението на корупцията в България ", заяви Иванов.

Той прикани българтие в чужбина да кажат на своите близки в България за кого биха желал да гласоподават.

" Обадете се у дома! Кажете на своите близки да гласоподават за онази политическа мощ, която в действителност се грижи за вашите ползи, която в действителност се грижи връзките сред вас и вашите фамилии и вашата татковина да не бъдат прекратени от такива като Борисов, Пеевски, Доган и Валери Симеонов, който споделя да се качите на самолета ". каза Иванов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР