Демократична България отправи покана към Спаси София за формиране на

...
Демократична България отправи покана към Спаси София за формиране на
Коментари Харесай

Демократична България покани Спаси София за формиране на обща група

" Демократична България " насочи покана към " Спаси София " за образуване на обща група в Столичния общински съвет, която да " наложи дълбока смяна " в ръководството на София. Това разгласи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. Дясноцентристката коалиция ще работи за преустановяване на разногласията с гражданската организация, които ескалираха поради конкуренцията посред им на локалния избор.

" Поздравление и на Борис (Бонев), и за Гергин (Борисов). Техният резултат не е изненада за нас ", сподели Иванов. " Демократична България " приканва " Спаси София " да помогне в акцията за балотажите за районни кметове в София. Гражданската организация сигурно ще има един консултант в лицето на Борис Бонев, само че влизането в градския парламент на Гергин Борисов е под въпрос.

" Искам да прикани " Спаси София " да затворим страницата и да прекратим разногласията. Каним ги да формираме обща група в общинския съвет, да формираме дружно цели. Търсим поддръжка от тях за нашите претенденти за районни кметове. Това е пътят на действителната дълбока смяна ", сподели Иванов.

В този подтекст " Демократична България " разгласи, че няма да приканва своите симпатизанти да поддържат на втори тур някой всред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова.

" Ние не виждаме в нито една от двете кандидатури притежател на дълбинна смяна в модела на завземане на страната ", разяснява Христо Иванов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР