„Демократична България” не е провалила преговорите за нов кабинет, а

...
„Демократична България” не е провалила преговорите за нов кабинет, а
Коментари Харесай

Мирчев за изтеклия запис: Всичко, казано в него, ние сме го заявявали публично

„ Демократична България” не е провалила договарянията за нов кабинет, а от много време се пробва да прояви разсъдък и страната да има ръководство ", това съобщи пред NOVA депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев.

Той разяснява и абсурда с изтеклия запис от закритото съвещание на парламентарната група на партията.

”Ние бяхме информативно на срещата с Корнелия Нинова. Информативно. Това сме го декларирали обществено. Това е регулярна среща на парламентарната група и няма нищо скандално. Всичко, казано в този запис – ние сме го заявявали публично”.

По думите на Мирчев Демократична България е отишлa на срещата с Българска социалистическа партия – не с цел да договарят, а да чуят дали са съумели да се схванат Политическа партия и Има Такъв Народ:

„ Христо Иванов сподели тъкмо това. Демократична България няма да влиза в тези договаряния преди Политическа партия и Има Такъв Народ да реализират единодушие. Точно това сме споделили обществено. Призовавам всички да гледат целия запис, който е с идеално качество и е на страницата на Демократична България. На записа има един български общественик, който приказва тъкмо като визионер и общественик и няма нищо срамно и скандално в това, което казва”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР