„Демократична България” като политическа формация не може да застане зад

...
„Демократична България” като политическа формация не може да застане зад
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма да подкрепим нито Фандъкова, нито Манолова


„ Демократична България” като политическа групировка не може да застане зад нито една от тези две кандидатури в София, които отиват на балотаж. Нито една от тях не може да докара до дълбоката смяна, за която ние работим. Това сподели в предаването „ Лице в лице” по бТВ Христо Иванов, съпредседател на „ Демократична България”.
"Фандъкова, която е обслужвала този модел и госпожа Манолова, която също в друго пространство го е обслужвала – не могат да бъдат лице на съдържателна смяна. Ние политически не можем да им дадем нашата поддръжка – нашите гласоподаватели са интелигентни и образовани хора и не можем да изхождаме от презумпцията да им споделяме кого да поддържат, те ще решат”, добави Христо Иванов.
Той разяснява и концепцията на Радан Кънев Манолова да се откаже от балотажа, Игнатов да се откаже, да излезе Борис Бонев против Фандъкова, и всички, които са за смяната, да гласоподават за Бонев и той да стане кмет. Той сподели, че тази концепция е била упомената, само че не си е представял по този начин да бъде стартирана.

Източник: fakti.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР