Демократична България и Изправи се БГ! Ние идваме отказаха да

...
Демократична България и Изправи се БГ! Ние идваме отказаха да
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ние няма да предлагаме за гласуване проектокабинет

Демократична България и Изправи се БГ! Ние идваме отхвърлиха да поддържат оферти от нас кабинет. Това е изменничество. Затова ние няма да предлагаме за гласоподаване проектокабинет. Отиваме на нови избори.

Това съобщи водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

Позицията му идва, откакто групировката на Мая Манолова и " Демократична България " обявиха, че няма да поддържат държавното управление на Има Такъв Народ.

Българска социалистическа партия от своя страна сложиха изискване, в случай че не бъде отдръпнат Петър Илиев като претендент за министър на вътрешните работи, също да не дадат своята поддръжка.

Ще подкрепим Румен Радев за нов мандат на президентските избори, разкри Слави Трифонов.

Демократична България и ИБГНИ отхвърлиха да поддържат държавно управление на Има Такъв Народ. Това значи, че митингът против ГЕРБ е останал в предишното, а в сегашното има упоритости, изменничества и игри, безусловно неприемливи за мен и моите сътрудници, яростно заключи водачът на Има Такъв Народ.

Ще се случи следното.

Предполагам ясно стана, че направихме всички взаимни отстъпки и жестове към така наречен партии на митинга, с цел да поддържат държавно управление на Има Такъв Народ като първа политическа мощ. Това не се случи поради държанието им и измяната от страна на Демократична България и ИБГНИ.

Ние на следващия ден въобще няма да предлагаме за гласоподаване проектокабинет, тъй като ясно бяхме декларирали, че без тяхна поддръжка няма да предлагаме кабинет, уточни още Слави Трифонов.

Няма да подкрепим нито партиите на статуквото, нито Демократична България, нито ИБГНИ. Съществува опцията Демократична България и ИБГНИ да постъпят национално отговорно да се съберат с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ.
На президентските избори Има Такъв Народ ще поддържа претендента за президент Румен Радев, тъй като той най-вече изпълва визията ни за президент на България. И сме уверени, че той ще завоюва.

Тази борба ще е дълга и ние ще я спечелим дружно, даде обещание водачът на Има Такъв Народ.



Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР