Демократична България е отворена за разговори за бюджет в експертни

...
Демократична България е отворена за разговори за бюджет в експертни
Коментари Харесай

Всички в НС откликнаха за бюджета и доходите

" Демократична България " е отворена за диалози за бюджет в експертни групи . Това сподели в Народното събрание съпредседателят Христо Иванов във връзка поканата на ГЕРБ и " Продължаваме промяната ". Съдебната промяна, прозрачността на прокуратурата - са изискванията на Демократична България.

От думите му стана ясно, че парламентарната им група няма да поддържа първия мандат, а вторият и третият мандат - са хипотези . " Демократична България " счита за допустима формула за втори мандат " Политическа партия плюс Демократична България " . " Продължаваме промяната " ще би трябвало обаче да формулират изискванията и параметрите, а ние тогава ще преценяме, сподели Иванов. На въпрос дали са били търсени за подобен диалог Иванов сподели " че поддържат връзка ".
 ГЕРБ и Политическа партия отхвърлят коалиция, само че седнаха дружно да считат парите
ГЕРБ и Политическа партия отхвърлят коалиция, само че седнаха дружно да считат парите

Кирил Петков категорично удостовери, че това не е поддръжка за първи мандат

Ако " Възраждане " получи покана за диалози в експертните групи, които ГЕРБ и " Продължаваме промяната " се схванаха да основат по браншове и политики - ще отидат. Това сподели в Народното събрание водачът Костадин Костадинов. Условията на парламентарната група на Костадин Костадинов за поддръжка за мандат остават р еферендум за участие на България в Еврозоната, да не се купуват изтребители от Съединени американски щати, да не даваме военна поддръжка за Украйна и предоговаряне на участието ни в Европейски Съюз . Пред Румен Радев на консултациите за сформиране на държавно управление, които са на следващия ден, " Възраждане " ще слагат въпроса за претенции от тях референдум.

" Български напредък " също ще взе участие в разговор с парламентарните групи по експертни тематики, добави Стефан Янев . Официално не е обсъждано да подкрепим трети мандат, това е медийна нечиста сделка. Чакаме да забележим какво ще се случи с първия и втория мандат, не сме взели участие в диалози, разяснява Янев.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изясни, че " би трябвало най-малко единодушие за приемане на бюджета за пенсии, приходи и така нататък "

Утре социалистите са уговорили среща с Политическа партия по тематика бюджет , в четвъртък ще е срещата с ГЕРБ, а по-късно и с останалите групи. " Има Закон за бюджета, импортиран от служебния кабинет, приемайки го, ще имаме период за оферти ", разясни тя. Българска социалистическа партия няма да поддържа мандат на ГЕРБ, " Възраждане " и Движение за права и свободи, за третия мандат - ще се чака решението на президента.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР