Демократът Джон Карни рекламира увеличаването на броя на работните места

...
Демократът Джон Карни рекламира увеличаването на броя на работните места
Коментари Харесай

Губернаторът на Делауеър Карни рекламира нарастването на броя на работните места и финансирането на образованието в последното обръщение за състоянието на щата

Демократът Джон Карни популяризира увеличението на броя на работните места и увеличението на финансирането на учебните заведения като измежду акцентите на двата му мандата като губернатор на Делауеър в последния си послание за положението на страната във вторник.

Карни, който встъпи в служба през 2017 година и му е неразрешено да се кандидатира за трети мандат заради ограничавания на мандата, също означи рекордни инфраструктурни проекти във всеки от през последните три години и неговия фокус върху гарантирането, че бюджетният напредък е резистентен.

„ Поддържахме фискалната си къща в ред “, сподели той в тирада пред Общото заседание в Дувър. „ Превърнахме бюджетен недостиг от 400 милиона $ през 2017 година в 400 милиона $ запаси. Това е огромна работа. “

Програмите за налични жилища, самодейностите за зелена сила и контролът върху оръжията също направиха Carney's лист с достижения.

„ През последната година се концентрирах върху това да ост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР