Делян Пеевски е посрещан с обич от неговите избиратели. С ...

Делян Пеевски е посрещан с обич от неговите избиратели. С

Кандидатът на ДПС за вице: Делян е важен, защото хората го обичат

" Делян Пеевски е посрещан с любов от неговите избиратели. С любов. Той е доста хуманен с хората, а връзката с хората, които ни избират е извънредно съществена за нас ". Този щрих към новото, по-обществено лице на предприемача и претендент-народен представител на Движение за права и свободи прибави претендентът на движението за вицепрезидент Искра Михайлова.

" За мен Делян Пеевски е моят сътрудник Делян ", изясни Михайлова. Двамата са били претендент-депутати и депутати от Пазарджик. " Делян е съществен, тъй като хората го обичат ", заключи тя и на многозначителното безмълвие на водещата Жени Марчева вметна: " Странно звучи, нали? Друг ракурс е ".

Обществеността в последно време несъмнено има различен ракурс към Делян Пеевски, който с безконечните си отсъствия от пленарните съвещания и бизнес начинанията си доби съвсем митичен темперамент в финалните години. Пеевски показва ново предпочитание на гласност, което изненадва на фона на досегашната му непристъпност. Той даже беше отснет да си слага трета доза ваксина в столичната болница " Софиямед ".

Източник: segabg.com