Делян Пеевски е посрещан с обич от неговите избиратели. С

...
Делян Пеевски е посрещан с обич от неговите избиратели. С
Коментари Харесай

Кандидатът на ДПС за вице: Делян е важен, защото хората го обичат

" Делян Пеевски е посрещан с любов от неговите гласоподаватели. С любов. Той е доста хуманен с хората, а връзката с хората, които ни избират е извънредно значима за нас ". Този щрих към новото, по-публично лице на предприемача и кандидат-депутат на Движение за права и свободи прибави претендентът на придвижването за вицепрезидент Искра Михайлова.

" За мен Делян Пеевски е моят сътрудник Делян ", изясни Михайлова. Двамата са били кандидат-депутати и депутати от Пазарджик. " Делян е значим, тъй като хората го обичат ", заключи тя и на многозначителното безмълвие на водещата Жени Марчева вметна: " Странно звучи, нали? Друг ракурс е ".

Обществеността в последно време несъмнено има различен ракурс към Делян Пеевски, който с безконечните си отсъствия от пленарните съвещания и бизнес начинанията си доби съвсем митичен темперамент в последните години. Пеевски показва ново предпочитание на гласност, което изненадва на фона на досегашната му непристъпност. Той даже беше отснет да си слага трета доза ваксина в столичната болница " Софиямед ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР