Делян Начев, директор на НИТИ – оръжейния завод в Казанлък

...
Делян Начев, директор на НИТИ – оръжейния завод в Казанлък
Коментари Харесай

Делян Начев, директор на НИТИ–Казанлък:  Не сме очаквали смяна на ръководството, избрани сме с конкурс, но Нинова ни смени

Делян Начев, шеф на НИТИ – оръжейния цех в Казанлък в " Тази заран " по bTV: Не сме очаквали промяна на управлението, всичко ни е както би трябвало, определени сме с конкурс. Според Нинова, която ни смени, промяната била поради неприятни резултати. Това обаче не е правилно, нашите резултати са доста положителни ".

Припомняме: на 28 юли е било взето решение да бъдат освободени членовете на Съвета на шефовете на " НИТИ " ЕАД – Делян Начев, Стефан Колев и Кристина Цветкова. ДКК е избрала нови членове на борда на шефовете на " НИТИ " ЕАД: Румяна Друмева и Константин Радонов като представители на държавата; Борислав Ангелов като самостоятелен член. Борислав Ангелов е определен за ръководител на директорския съвет, Константин Радонов за негов зам.-председател, а Румяна Друмева е избрана за Изпълнителен шеф на " НИТИ ".

" Тук се работи с детайли за муниции. Всичко се извърши скрито, имаше искане да бъде изменен скрито съставът на борда. Аз работя 40 години в този отрасъл, новоизбраната директорка не е измежду хората, които имат подготвеност и познания за това, което създава завода " - съобщи Начев.

Той изясни: " Продукцията ни е за Северна Африка и Бенгалския залив. Ние изнасяме продукцията си посредством КИНТЕКС. Там изискванията са най-прозрачни и чисти ".

Според Начев Нинова е подведена. " Тя не е показала интерес да пристигна и да изследва нашия цех. Ще апелирам в Административния съд. В момента вписването на новия ръб е спряно до разглеждане на жалбата. Липсва професионален опит и по тази причина ще скърбя до край ", сподели Делян Начев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР