Делян Добрев: По-скоро бих си изял ръката, отколкото да подкрепя

...
Делян Добрев: По-скоро бих си изял ръката, отколкото да подкрепя
Коментари Харесай

Делян Добрев: Не искаме подкрепа от Промяната, нито ще им дадем

Делян Добрев: По-скоро бих си изял ръката, в сравнение с да поддържа „ смяната “
„ Радвам се, че „ смяната “ са отказали диалози. Щяха да вършат автомагистрали, а не закърпиха нито една дупка, приказваха против корупцията, а най-големите корупционни покупко-продажби се случиха по тяхно време. Не би трябвало да се прави каквато и да завера с Политическа партия. Те са партия на кражбата “, съобщи пред „ Панорама “ Делян Добрев от ГЕРБ.

„ По-скоро бих си изял ръката, в сравнение с да поддържа „ смяната “, съобщи Добрев.

Той още веднъж сподели двете фактури, доказващи, че вместо от „ Газпром “, държавното управление е купувало газ от техен медиатор с надценка.

„ Кажете, че аз съм откраднал с цел да ви осъдя! “, развика се Асен Василев, който най-после си прибра фактурите със закана, че ще ги даде на прокуратурата.

„ Аз към този момент съм ги дал “, отговори Делян Добрев.

„ Държавата е в съсипия от осемте месеца на „ смяната “, те се самосвалиха, тъй като свършиха парите “, сподели още Добрев. Той бе безапелационен, че по-скоро би си изял ръката, в сравнение с да поддържа кабинет на Политическа партия. Няма да се договаря и с „ Възраждане “.

От своя страна Асен Василев отхвърли сметките на служебния кабинет за тежък недостиг следващата година.

„ Към 30 септември към момента сме на 1 милиарда лева остатък. Няма да има 11 милиарда недостиг през 2023. Прогнозата на служебната финансова министърка Росица Велкова е направена при неверна макроикономическа рамка “, твърди Василев за досегашната си заместничка в МФ.

Василев разяснява, че няма смисъл да се среща с Росен Плевнелиев, в случай че въпросът на диалога е договаряния за държавно управление с ГЕРБ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР