ОвенСтремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но това

...
ОвенСтремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но това
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г.

Овен
Стремите се да сте откровени, общителни и отзивчиви, само че това съвсем не Ви се удава. Или попадате в неловни обстановки, или си позволявате нетактични забележки, за които по-късно съжалявате. Бъдете подготвени да признаете своите неточности, или да помолите за амнистия за това, което сте създали, и това ще облекчи живота Ви. По Ваш адрес звучат не малко рецензии, и най-често те са от страна на най-близките Ви хора. Вслушайте се в това, което Ви споделят, тъй като има смисъл. Вечерта може да получите изненадващо рационални препоръки.
Телец
Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Няма да Ви бъде доста елементарно да приемете Вашия обичан човек подобен, какъвто е. Затова по всевъзможен метод ще се стараете да го пренасочите на своя лад, да го прекроите, преправите и слепите по този начин, че да дава отговор на Вашите условия. А може би би трябвало да го поогледате още веднъж, да се полюбувате на съществуващата персона, а не да се пробвате да реализирате фиктивен облик?

Лъв
Днес с удивление ще забележите, че сте почнали да забравяте явни неща, отнасящи се до привичките, предпочитамоята и други особености на характера на Вашия обичан човек. Ще се наложи или интензивно да започнете да си спомняте, или да не сърдите на Вашата половинка, когато Ви припомня това-онова...

Дева
Колкото и да се пробвате да поукрасите нещо, в случай че това не се получава, значи по този начин и би трябвало да бъде. Не губете времето си на вятъра, обслужвайки стилните трендове. Харесвайте си това, което си харесват, и престанете да се тревожите за това, което ще кажат хората от страни за Вас. Ако харесвате разноцветни синджири, носете ги и за напред. Ако най-голямо наслаждение Ви доставя музиката в жанр „ диско ”, увеличете звука Гордейте се от това, което сте, и от детайлите, които Ви отличават от всички останали хора в този свят.

Везни
Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Роднините Ви усещат дефицит на внимание и по тази причина им отделете колкото се може повече време. За днешния ден се обрисуват обнадеждаващи финансови приходи. Всичко би било добре, само че за в този момент е единствено на равнище „ планове ”. През първата половина на деня ще Ви е мъчно да се „ включите ” на работен режим. Трябва първо да се разсъните задоволително добре и да се концентрирате. Съветът на звездите е, да избягвате суетата, да не говорите доста, и да пестите своята сила. Би било добре, в случай че съумеете да отдъхнете малко.

Козирог
Днес дребните наслади в живота ще имат доста по-голямо значение от какъвто и да е разкош. Ще получавате голямо наслаждение от връзката с природата, простотата и скромността. Животът на необятна нога постоянно наподобява доста примамливо, само че всега всичко, което е допълнително, генерира напрежение, неприятности и несъразмерни разноски. Така че в този момент е доста значимо да се концентрирайте на най-главното. Направете си лист на това, което фактически Ви е нужно, и ще се убедите, какъв брой елементарно може да си облекчите живота.

Водолей
Благоприятен ден за другарство със мощните на деня, или най-малко с тези, които са съумели да се изкачат по-високо от Вас по кариерната стълбичка. Вие освен ще извършите прелестно усещане, само че и ще намерите метод да укрепите своите позиции и ще се „ обзаведете ” с потребни връзки. Разговорите, отнасящи се до финанси и имущество ще съумеете да насочите в нужното направление, и скоро ще получите стремежи резултат. Използвате всяка опция с цел да се погрижите за околните си, да ги обкръжите с внимание, без да се замислите даже, че по подобен метод ограничавате нечия независимост.

Риби
В този миг просто не можете да отидете прекомерно надалеч с опитите. Открити сте за всичко непознато и мозъкът Ви е подготвен за краткотрайно комплициране. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара мозъкът Ви да работи с цялостна мощ. Това може да бъде дълъг и комплициран живописен или дори документален разказ, колкция от пъзели или комплицирани кулинарни предписания, които ще си дадат опция да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР