Сложи се край на този епизод, който представляваше сглобката, нещо

...
Сложи се край на този епизод, който представляваше сглобката, нещо
Коментари Харесай

Гарелов: Витае най-чудовищната перспектива

" Сложи се завършек на този епизод, който представляваше сглобката, нещо толкоз противоестествено. Сега имаме " жив " парламент. Няма спънки той да означи началото на края на политическата рецесия. "

Този прочит на политическата обстановка прави журналистът Иван Гарелов пред БНР.

Поставянето на избора на ръководител на Народното събрание като изискване дали ще има кабинет е малко пресилено, счита журналистът.

Има задоволително бройки от депутатите от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, с цел да бъде формиран кабинет с някои условия – той да бъде експертен, уточни Гарелов.

Той прикани Борисов да бъде " мъж " и да не се преценява с " спомагателни гъделичкания ", тъй като съставянето на държавно управление би посочило решителност.

" Ако той в този момент се повлияе от държанието на някои опозиционни партии и ги накаже с отхвърли да сформира кабинет и с насрочването на нови избори, в случай че в този момент не е удовлетворен от гласовете, които е получил ГЕРБ, идващите избори ще му донесат още по-малко. "

Още по-далечна ще му се стори задачата да доплува до президентския пост след Румен Радев, добави Гарелов.

Витае най-чудовищната вероятност – война. Трябва да спрем да се занимаваме с нелепости и да се отдадем на работа за основаване на мира, ред и сигурност в страната, разяснява журналистът
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР