Стопилата се парламентарна група на ПП-ДБ не можа да скрие

...
Стопилата се парламентарна група на ПП-ДБ не можа да скрие
Коментари Харесай

Христо Иванов напусна, Денков сипе жлъч

Стопилата се парламентарна група на ПП-ДБ не можа да скрие ужаса си, че към този момент няма въздействие в Народното събрание, държавното управление и властта. Веднага след химна на България и химна на Европейския съюз Христо Иванов се изпари от пленарната зала. А Николай Денков с променено лице прочете жлъчна декларация от трибуната на Народното събрание, с която неведнъж акцентира, че ПП-ДБ ще бъде съпротива.

Всяко Народно заседание би трябвало да стартира с вяра, че ще бъде определено държавно управление, което ще работи за страната. Всяка политическа мощ, която смъкна държавно управление, без да е подготвена да основава ново, носи двойна отговорност, просъска Денков.

През последните години единствено ПП-ДБ съумя да сформира постоянни държавни управления, освен това два пъти. Тези две държавни управления бяха свалени със задружните старания на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, сподели Денков, само че несъмнено премълча всички пакости,които направи екипът му и преди този момент кабинетът на Кирил Петков.

ПП-ДБ ще работи за връщането на доверието, което бе изгубено от сглобката с ГЕРБ. Резултатите от изборите ясно дефинираха нашата роля - да бъдем съпротива, сподели Денков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР