Въпреки че е модел и дъщеря на Мик Джагър -

...
Въпреки че е модел и дъщеря на Мик Джагър -
Коментари Харесай

Джорджия Мей Джагър - дъщерята на Мик Джагър, е бременна с първото си дете

Въпреки че е модел и щерка на Мик Джагър - фронтмена на, Джорджия Мей Джагър се стреми да пази персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите.
 Мик Джагър и неговите наследници - какво знаем за децата на известния музикант
Колко секси са дъщерите на Мик Джагър

Как наподобяват осемте деца на вокалиста на Rolling Stones

В свое изявление за Harper`s Bazaar U.K. предходната година тя споделя, че постоянно е желала да резервира живота си допустимо най-нормален и че към момента има същите другари от детството си, с които държи да прекарва персоналното си време

" Мисля, че това в действителност оказва помощ да подкрепям живота си уравновесен ", споделя още Джорджия Мей Джагър. И добавя, че в никакъв случай не е търсила популярност точно тъй като знае какво е човек да бъде в общественото пространство и животът ѝ постоянно е бил подобен.

Въпреки че дъщерята на  не приказва постоянно за персоналния си живот, въпреки всичко не крие, че от 2021 година насам е дружно със скейтбордиста Камбриян Седлик. Самата тя споделя пред Volcom предходната година, че постоянно са я привличали градската и уличната просвета, както и музикантите.

" Животът ми постоянно е бил естествено заобиколен от скейтборд и музика ", добавя тя тогава.

И явно връзката ѝ с 24-годишния Камбриян Седлик се развива повече от добре, защото двамата към този момент са се похвалили, че чакат първото си дете.

32-годишната Джорджия Мей Джагър е споделила новината с пост в Instagram профила си. В поредност от фотоси я виждаме да театралничи с към този момент наедрялото си коремче, както и в компанията на своята половинка.

" Търпеливо чакаме нашия нов най-хубав другар ", написа в резюме към фрагментите си бъдещата майка.
 Мик Джагър и Кийт Ричардс от Rolling Stones - има ли са полова връзка двамата
Имали ли са полова връзка Мик Джагър и Кийт Ричардс

Кой и за какво счита по този начин

В мненията пък фамилията и приятелите ѝ не са пропуснали да я поздравят. Сред тях са нейният полубрат и чичо ѝ Крис Джагър. Джорджия Мей Джагър е едно от четирите деца на Мик Джагър и Джери Хол.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР