Делегация на Прокуратурата на Република България, начело с главния прокурор

...
Делегация на Прокуратурата на Република България, начело с главния прокурор
Коментари Харесай

Главният прокурор е на официално посещение в Азербайджан

Делегация на Прокуратурата на Република България, отпред с основния прокурор Иван Гешев, е на публично посещаване в гр. Баку, Република Азербайджан.

Визитата е по покана на основния прокурор на Азербайджан доктор Камран Алиев. В българската делегация вземат участие още заместител основният прокурор по следствието и шеф на Национална следствена работа Борислав Сарафов и Сийка Милева, представител на основния прокурор.

В рамките на визитата ще бъде подписан Меморандум за съгласие и съдействие сред Прокуратурата на Република България и Главната прокуратура на Република Азербайджан.

Основната цел на двустранния документ е затвърждаване и надграждане на обичайно положителното и дългогодишно съдействие сред двете институции по линия на интернационалното правното съдействие в региона на наказателното гонене на трансграничната престъпност, трафика на наркотични субстанции, компютърните закононарушения и други

Българската делегация ще се запознае и с работата на Главна дирекция „ Антикорупция “ при основния прокурор на Република Азербайджан.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР