Делегатите на Общото събрание на Българската федерация по волейбол избраха

...
Делегатите на Общото събрание на Българската федерация по волейбол избраха
Коментари Харесай

Избраха нов Управителен съвет на БФВолейбол

Делегатите на Общото заседание на Българската федерация по волейбол избраха нов Управителен съвет, който има 25 члена.

В УС влизат Любомир Ганев, Верка Николова, Витка Дончева, Евгени Иванов, Христо Драмов, Иван Сеферинов, Илия Динков, Красимир Илиев, Борислав Кьосев, Пенчо Ангелов, Сашо Йовков, Людмил Найденов, Александър Попов, Владимир Николов, Давид Давидов, Тодор Дапев, Александър Александров, Ивайло Константинов, Петър Кънев, Радко Тумбев, Милко Багдасаров, Огнян Томов, Димитър Златанов, Васил Аргиров и Живко Желев.

Любомир Ганев беше определен за президент на централата, заменяйки Данчо Лазаров, управлявал волейбола у нас през последните две десетилетия.

"Искам дружно да решаваме въпросите и проблемите. Да не позволяваме в ръцете на дребен кръг хора да попадат доста действия и да се основават лобита. Да се отворим пред обществото и да не заравяме глава в пясъка, когато има проблеми. Искам и всяко хубаво нещо, което създадем, да го прокламираме, не с цел да се бием в гърдите, а да го означаваме. Надявам се да излезем от тази зала още по-обединени, тъй като времената са такива, че няма никакво място за нарцисизъм. Волейболът изисква да сме обединени и зад една идея, а тя е освен да не позволим оттегляне, само че и да вървим напред и нагоре ", съобщи Любомир Ганев след края на избора.

Досегашният вицепрезидент има 82 гласа от 82 вероятни. Делегатите на събранието гласоподаваха, че президентът на БФВолейбол може да заема поста най-вече два мандата по четири години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР