Деклан Райс би паснал перфектно на английския футболен клуб Арсенал

...
Деклан Райс би паснал перфектно на английския футболен клуб Арсенал
Коментари Харесай

Уилшир: Деклан Райс би паснал перфектно на Арсенал

Деклан Райс би паснал съвършено на британския футболен клуб Арсенал и ще се развие още повече под управлението на Микел Артета, сигурен е халфът Джак Уилшир. Капитанът на Уест Хам е свързван с трансфер през лятото, а клубът от " Емиратс " е считан за най-вероятната му дестинация.

Райс изигра 41-вия си мач за Англия в неделя и спекулациите в локалните медии бяха подхранени от негов диалог със бранителя Олександър Зинченко от Арсенал.

" Той е халф, който може да прави безусловно всичко. Всеки почитател би желал Дек в тима си. Аз също бих желал да го видя в северен Лондон и считам, че той ще се показва ужасно под управлението на Микел. Той ще му помогне доста и целият тим ще завоюва като цяло ", съобщи той, представен от " Скай Спортс ".

" Говорил съм доста пъти с Дек и съм му казвал също толкоз пъти, че това, което прави, е необикновено. Той към този момент е капитан на един от огромните клубове в Англия, а има накъде още да се развива.

" Към Уест Хем изпитвам единствено почитание. Това е неговият клуб, само че той самичък държи бъдещето в ръцете си. Дек се развива от ден на ден и повече и се трансформира във футболист, който е еднообразно добър във всички зони на терена. Където и да играе, ще не преставам да се любувам на играта му. Бих се радвал това да бъде Арсенал, защото той ще пасне съвършено на тима ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР