Де Ла Оя: Започнаха преговорите за трети мач между Алварес

...
Де Ла Оя: Започнаха преговорите за трети мач между Алварес
Коментари Харесай

Де Ла Оя: Започнаха преговорите за трети мач между Алварес и Головкин

Де Ла Оя: Започнаха договарянията за трети мач сред Алварес и Головкин
Представителите на Канело Алварес и Генади Головкин са почнали договарянията за трети дуел сред двамата, който ще се организира на 4 май в Лас Вегас. Датата за идващия конфликт на мексиканеца е ясна, само че промоутърът му Оскар Де Ла Оя към този момент разгласи кой е неговият желан противник на кръга.,,Вече подредих на президента на Golden Boy Promotions Ерик Гомес да започва договаряния с Генади Головкин “, показа 45-годишният някогашен боксьор.

Канело и Головкин се срещнаха за първи път през септември 2017, като съгласно мнозина казанецът бе победител, само че срещата приключи наедно. Реваншът им бе плануван за май 2018, само че се организира още веднъж през септември, откакто Алварес бе осъден за шест месеца след позитивна допинг проба. Вторият мач посред им бе още веднъж страхотна борба, като Канело излезе победител след съдийско решение.

Мексиканецът се завърна по-късно на кръга и нокаутира в третия рунд Рoки Фийлдинг, с цел да завоюва купата в супер междинна категория, до момента в който Головкин не се е бил от този момент, като съгласно информациите договаря за нова спонсорска договорка с американска телевизионна компания за лъчение.

Де Ла Оя показа за първичните стадии на договарянията сред двете страни за ESPN 97.5:,,Говорих авансово с хората на Головкин и им намекнах за възможен трети дуел сред него и Алварес в Лас Вегас. Започваме договаряния, Канело е отворен към всяка оферта, той желае да бъде популярен първенец и трети мач сред него и Головкин е изцяло евентуален. Ще забележим до каква степен ще ни отведат диалозите за мач посред им “, приключи Де Ла Оя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР