Даяна, принцесата на Уелс, е известна с безупречния си моден

...
Даяна, принцесата на Уелс, е известна с безупречния си моден
Коментари Харесай

10 модела бермуди за лятото, вдъхновени от стила на принцеса Даяна

Даяна, принцесата на Уелс, е известна с безупречния си фешън нюх и способността си да употребява модата като средство за себеизразяване даже когато се придържаше към кралския протокол. Въпреки че в никакъв случай не се е отклонявала прекомерно надалеч от обичайните решения, Даяна постоянно е намирала способи да показва личността си посредством избора си на облекло.

Тя се откъсна от рестриктивните мерки, като прегърна поразителни щампи и смели цветове, които й разрешиха да се открои и да утвърди своята характерност. Нейните фешън избори и взаимоотношение с обществеността й разрешиха да се свърже с хората на по-дълбоко равнище и неслучайно е наричана „ Принцесата на народа “. С безупречна грациозност и нюх, тя постоянно избираше да носи бермуди, които се трансфораха в една от нейните присъщи визии, с които без усилие да съчетава комфорт и жанр, вдъхновявайки мнозина да прегърнат тази универсална дреха.

Възраждането на стилните трендове от 90-те години провокира и интерес към бермудите, които са шлагер това лято.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Diana Enciu (@fabmusediana)

 

Независимо дали се носят с блейзър и обувки на ток, или  с нехаен топ и маратонки, бермудите разрешават на хората да изразят персоналния си жанр, като в същото време прегръщат фешън наклонност, издържала тестването на времето. Може да се добави и аксесоар, който да добави лична нотка - да вземем за пример колан, който да подчертае талията и да сътвори по-дефиниран контур. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР