Даян фон Фюрстенберг е вдъхновила милиони жени да носят нейните

...
Даян фон Фюрстенберг е вдъхновила милиони жени да носят нейните
Коментари Харесай

Даян фон Фюрстенберг със смела снимка по бански

Даян декор Фюрстенберг е въодушевила милиони дами да носят нейните емблематични рокли и в този момент се надява да им повлияе да не се тормозят от остаряването и да виждат красивото в себе си макар белезите на годините.

На 75-годишна възраст стилната дизайнерка наподобява необикновено и потвърждава това със смела фотография по бански в Инстаграм. не обича селфитата и заобикаля да си прави такива.
 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....
Кадърът обаче тя пуска, с цел да призове дамите на нейна възраст да се одобряват такива каквито са. И въпреки всичко два часа плуване дневно несъмнено оказват помощ на една зряла жена да наподобява добре, не мислите ли?

Изправена пред огледалото, в добре селекциониран за фигурата й моден червен бански, декор Фюрстенберг се снима с телефона си. Косата и е още мокра след ежедневните два часа, които прекарва в плуване, с цел да се поддържа. Тя разяснява шеговито под фотографията, че се изисква храброст да постнеш сходно селфи на 75 и че се усеща неуместно, в случай че би трябвало да се усмихва сама на отражението си в огледалото.

„ Да, постоянно се майтапя, че съм щастлива, че съм задоволително стара, с цел да съм била в Studio 54, и задоволително млада, с цел да бъда част от цифровата гражданска война “, споделя тя.

Дизайнер с сполучлива кариера, странник по душа на 75 години декор Фюрстенберг наподобява ужасно и ни припомня да се възползваме от всеки миг, който животът ни предлага.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР