Датския професор разкрива данни за конспиративните практики на фармацевтичните компании.“Пациентите

...
Датския професор разкрива данни за конспиративните практики на фармацевтичните компании.“Пациентите
Коментари Харесай

Професор Петер Гьотше: Това е една от най-големите причини за смъртта на хора в света. Вижте колко брутална е измамата! (Видео)

Датския професор разкрива данни за тайните практики на фармацевтичните компании.

“Пациентите се предоверяват на хапчетата, тъй като те считат, че техните лекари им предлагат медикаменти, които са потвърдили своята успеваемост и са предложени от фармацевтичната промишленост, която от своя страна работи в тясно съдействие с управляващите и работи старателно по концепцията за обезлюдяване и понижаване на броя на хората на Земята! ” – проф. Петер Гьотше.

Петер Гьотше е датски професор и експерт по вътрешни заболявания с научна степен по биология и химия, разгласява книгата, озаглавена “Смъртоносните медикаменти и проведената престъпност: Как огромните фармацевтични компании унищожиха Медицината ” (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare).

Тази книга предизвика голяма дискусия и големи противоречия в света, тъй като в нея създателят ѝ намерено излага данни за огромна интрига против човечеството. Той написа, че отговорна за тази интрига е фармацевтичната промишленост, която твърди, че лекува пациентите, а в действителност отравя и убива повече хора, в сравнение с всички войни взети дружно.

Както той споделя – фармацевтичната промишленост продава токсини и медикаменти и изнесените от него данни са подкрепени от доказателства, както и публично са приети за трета причина за гибел в света. Но в действителност – истината се оказва доста по-тъмна и по-лоша.

Често пъти, неговите изказвания минават съвсем неусетно, като обикновенно мейнстрийм медиите им лепват етикета “теория на конспирацията ”. Дори и на някои хора да им се коства, че информацията изнасяна от него е основана на клюки и не вълнува никого, това не е по този начин.

Този професор е разгласил над 450 публикации в най-голямата база данни от публикации и рецензии в света, над 50 публикации в British Medical Journal, Lancet, JAMA, Анали по вътрешна медицина, медицински вестник “Нова Англия ” и на към 200 материала в научната платформа на най-високо равнище – WOS. Той е представен над 30 000 пъти и е създател на многочислени научни проучвания. В научните среди по целия свят, той има доста добра известност.

Ето за какво, той аргументи потрес, когато разкри тази огромна загадка. В книгата си той написа, че третата най-честа причина за гибел са медикаментите (след рака и сърдечно-съдовите болести /които неведнъж също са породени от медикаменти и други отрови/). Такива медикаменти се вземат всекидневно – със или без лекарско наставление.

“Данните за клинични изпитвания, които се финансират най-вече от същите хора, които стоят зад промишлеността, не са налични за обществеността, и тези данни, които се разгласяват в научни списания, постоянно са изкривени или погрешни. Тестването на нови медикаменти, не се прави вярно. Регулаторните организации не си правят работата почтено и потушават многочислените спорове на ползи. Политиците, споделя той, е елементарно да се подкупят на доста високо равнище във всички страни по света. Дори в Дания ( откъдето е професора и корупцията по принцип е доста ниска ), здрави и заболели хора елементарно биват излъгани от тези незаконни организации ” , споделя Гьотше.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР